Sikeresen jelentkeztél

Köszönjük a bizalmat Annával! Üdv a webinar résztvevői között! Máris egy lépéssel közelebb vagy ahhoz, hogy profi tananyagokat készíts a tanulóid számára. Az email fiókodban pár percen belül landol egy levél, melyben minden fontos információt megtalálsz a webinar-on való részvétellel kapcsolatban. Amíg erre vársz, van itt még néhány dolog, amit érdemes megnézned! 🙂

(Ha nem érkezik meg hozzád a levél néhány percen belül, nézd meg a SPAM és a Promóciók mappákat is, hátha oda kalandozott el, és ha megvan, húzd át az elsődleges mappába, hogy innentől kezdve oda menjenek a leveleim. Ha egyik helyen sem találod, írj nekem a hello@socialight.hu-ra egy email-t és utánanézek, hogy mi lehet a gond.)

3 lépés, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni a webinar-on való részvételből:

Írd be a naptáradba, hogy december 29. 10:00 és 11:30 között programod lesz!

Ha van lehetőséged, csatlakozz élőben Zoom-on az előadáshoz. Van annak valami varázsa, extra energiája, ha egy programot élőben követsz végig és nem visszajátszásról nézed meg. Ráadásul így van lehetőséged feltenni a kérdéseidet is az előadónak. Használd ki ezt a lehetőséget!

Érkezz nyitott elmével és teljes fókusszal!

Gyere úgy az előadásra, hogy kizárod a család többi tagját, bekészítesz magadnak egy finom innivalót, a füzetedet, a kedvenc tolladat és teljes fókuszoddal részt veszel az eseményen. Így fogod tudni a legtöbbet kihozni ebből az időből és a vállalkozásod meghálálja majd ezt a törődést! 🙂

Figyeld az email fiókodat a legfontosabb információkért!

A legfontosabb információkat email-ben küldöm ki és a webinar napján reggel is megy egy értesítő a csatlakozási linkkel. Ha bármi elakadásod lenne, például nem érkeznek meg ezek az emailek számodra, akkor írj nekem egy üzenetet vagy emailt és megoldjuk!

A MCB Club-ban bent vagy már?

Addig is találkozzunk a Club-ban, a zárt facebook csoportunkban, ahol rengeteg inspiráló tartalmat találsz a tervezéshez.

Ha nem vagy még tag, kattints a facebook ikonra és jelentkezz: