Sikeresen jelentkeztél a Compass programba,

… és ezzel máris tettél egy határozott lépést az eredményes évzáráshoz! Hálásan köszönöm a bizalmadat! Minden hónapban azon leszek, hogy úton tartsalak, és egy nagyon klassz közösség legyen a Compass csodás tagjaiból.

Az email fiókodban pár percen belül landol egy levél, melyben minden fontos információt megtalálsz a programmal kapcsolatban. Amíg erre vársz, van itt még néhány dolog, amit érdemes megnézned! 🙂

(Ha nem érkezik meg hozzád a levél néhány percen belül, nézd meg a SPAM és a Promóciók mappákat is, hátha oda kalandozott el, és ha megvan, húzd át az elsődleges mappába, hogy innentől kezdve oda menjenek a leveleim. Ha egyik helyen sem találod, írj nekem a hello@socialight.hu-ra egy email-t és utánanézek, hogy mi lehet a gond.)

3 lépés, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni a Compass tagságodból:

Csatlakozz a Facebook csoportba!

Ennek a linkjét az oldal végén is megtalálod, mert nagyon szeretném, ha belépnél ide. 🙂 Sajnos sokszor tapasztalom, hogy az emaileket nem kapjátok meg, átsiklik rajta a szemetek vagy észre sem veszitek, hogy fontos infó érkezett, ezért létrehoztam egy facebook csoportot, hogy itt is tudjuk tartani a kapcsolatot és biztosan minden fontos infó eljusson hozzád. Nem fogok ide nonstop posztolni, nem árasztalak el extra teendőkkel és tudásanyaggal (hacsak nem ez a kifejezett kérésetek 🙂 ), csupán úgy gondolom, kell egy hely, ahol tudunk kapcsolódni egymással a havi tervezéseken felül is és ahol tudok nektek extra értesítőket küldeni a fontos dátumokról és tudnivalókról.

Vegyél részt rendszeresen a havi találkozókon!

Ebből a programból akkor tudod a legtöbbet kivenni, ha aktívan részt veszel minden programon és megcsinálod a feladatokat, tényleg rászánod ezt az időt a tervezésre. Én minden keretet biztosítok majd a fejlődéshez, tudatos haladáshoz, de nélküled nem fog működni ez az egész. Kötelezd el magad a program mellett, hogy valódi eredménye legyen. A következő találkozónk időpontját írd is be most a naptáradba és próbáld megoldani, hogy személyesen tudj részt venni Zoom-on. Imádom az ilyen események energiáit, mindig nagyon pezsgően hatnak rám, és biztos vagyok benne, hogy te is sokkal motiváltabban állsz majd neki a feladataidnak, ha élőben csatlakozol!

Légy aktív tagja a közösségnek! Vegyél részt a körforgásban!

Kérdezz, reagálj, kommentelj, segíts másoknak, ötletelj, cserélj tapasztalatot. Minden, amit beleteszel, az vissza fog találni hozzád valamilyen formában, ráadásul a másoknak való segítség extra löketet ad a saját dolgainkkal való haladáshoz is. Erősíti az önbizalmunkat, építi a hitelességünket és jó érzéssel tölt el. Ráadásul ha aktív vagy a csoportban, akárcsak egy like erejéig, sűrűbben fogja neked feldobálni a tartalmakat, így biztosan nem maradsz le semmiről. (A legjobb, ha bekapcsolod az értesítéseket is minden posztról a csoportban. Nyugi, nem lesz annyi, hogy zavaró legyen, ami lesz, az pedig garantálom, hogy érdekes lesz számodra.)

Szeretettel várlak a Compass Facebook csoportjában

Létrehoztam egy külön csoportot csak a program résztvevőinek, hogy hatékonyabban tudjunk kommunikálni és kapcsolódni. Gyere és csatlakozz a facebook ikonra kattintva: