Megfordult már valamelyik gondolat a fejedben?

 • Félsz, hogy a My Content Book a fiók mélyén köt ki, mert nem vagy elég kitartó a kitöltésében? Netán már hónapok óta ott csücsül és böki a csőrödet, hogy csak kidobott pénz volt? Pedig mások inspiráló sztorijai alapján úgy érzed, ideje lenne használatba venni?
 • Nem tudod, hogyan kezdd el kitölteni a terveződet? Tanácstalan vagy, hogy miként fog ez menni minden hónapban? Úgy érzed, egyedül ez számodra megugorhatatlan vagy félsz, hogy egy ponton elfogy majd a lendület?
 • Nehezen találod a helyét az életedben, nincs meg az a rutin, amire szükséged lenne a folyamatos tervezéshez? Próbálkozol vele, de jó lenne az iránymutatás és a közös tervezés, hogy a maximumot tudd belőle kihozni?
 • Úgy érzed, egyedül nehéz és jó lenne egy vállalkozói közösség aktív tagjának lenni, ahol közösen ugorjátok meg a kihívásokat, húzzátok egymást előre és örültök egymás sikereinek?

Gyere és tarts velem, ha

Szeretnéd rutinná tenni a tervezést, hogy végre önmagad legjobb verziója lehess.

Szívesen leszel egy támogató közösség tagja, akik hozzád hasonlóan imádnak tervezni, szeretnék kitanulni minden csínját-bínját, hogy aztán a mindennapokban céltudatosan haladjanak előre a céljaik felé.

Szükséged van a közösség erejére a hatékonyságod és motivációd növeléséhez, valamint az elakadások megugrásához.

A Content Book Compass résztvevőjeként

a My Content Book lesz a legjobb társad a céljaid megvalósításában.

Rongyosra használjuk idén, a pornak ideje sem lesz megülni rajta!

tiéd lesz a következő inspiráló történet arról,

hogy miként érted el a legnagyobb céljaidat 2024-ben, hogyan győzted le magadat és haladtál végre a leginkább halogatott feladataiddal is,

minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy a maximumot hozd ki a terveződből.

Rendszeresen együtt tervezünk minden hónapban, ahol lesz lehetőség arra is, hogy átbeszéljünk egy-egy elakadást és irányba állítsuk a következő hónapot.

egymást motiváljuk minden hónapban a közös eseményeken és rutinná tesszük a tervezést.

A cél, hogy mindenki megtalálja a számára legjobban működő tervezési rendszert, ami támogatja az üzleti és magánéleti céljait is.

egy eszméletlenül klassz, elkötelezett vállalkozói csapat tagja leszel,

akik mind azon ügyködnek, hogy valami maradandót alkossanak. Negyedévente tartunk egy Compass Mastermind-ot is, ahol segítünk egymásnak a nagyobb elakadásokban és mindenféle vállalkozásfejlesztési kérdésben.

rendszeresen kapsz apró kihívásokat,

hogy a régóta halogatott feladatokat is letudd végre és ne bizergáljanak folyton.

2024 végre az az év lesz, amire büszkén tekintesz vissza december 31-én,

hiszen óriásit fordult veled a világ, végre azzá váltál, aki mindig is lenni szerettél volna - legalábbis jó úton vagy felé.

Jó, hogy a Compass programban összegyűlt egy olyan közösség, ahol a tagoknak azonos céljuk van, így mindenben segítik egymást és próbálnak közösen megoldást találni a problémáinkra így nem érezzük magukat egyedül, sokszor hatalmas teherrel a vállunkon.

A közös tervezések mindig lendületet adnak a következő hónapra, és rengeteg inspirációt merítek belőlük. Illetve mindig új dolgokat tudok meg, hogy hogyan használhatom ki teljes mértékben a My Content Book tervezőmet, így még sikeresebb a hónapom!

Varga Csenge

digital content creator

Na de mi is az a Compass?

A Content Book Compass havi előfizetéses program kizárólag My Content Book tulajdonosoknak, mely egész évben irányban tartja őket a céljaik felé.

A program keretében

 • havonta egyszer közösen tervezünk Zoom-on keresztül, mely visszanézhető minden előfizető számára,
 • minden tervezés végén egy villám mastermind-ot tartunk, hogy feltehesd a kérdéseidet és ki tudd használni a közösség erejét,
 • negyedévente tartunk egy online mastermind-ot a közösségen belül, hogy megoldást találjunk a legnagyobb elakadásaidra,
 • az év során különböző közös kihívásokat hozok a halogatás legyőzésére, a vállalkozásod és a kommunikációd fejlesztéséhez,
 • közösen vezetjük a social media statisztikáinkat, hogy mérni tudjuk a kommunikációs eredményeinket is (egy ajándék sablon segítségével),
 • megkapod a Tartalomtervezés Masterclass felvételét, melyet mindaddig elérsz, amíg előfizető vagy,
 • részt vehetsz a Tervből tartalom kihíváson, ahol egy hétindító hívásban motiváljuk egymást a tartalomgyártásra és monitorozzuk a haladásunkat,
 • csatlakozhatsz a Facebook és Whatsapp csoportunkhoz, ahol kapcsolódhatsz a legelhivatottabb tervezőkkel és részese lehetsz a legbelsőbb MCB-s közösségnek!

Miért ajánlom a Compass programot az MCB-d mellé? Sokszor estem abba a verembe, hogy mindig más került az MCB-zés (vagyis a tervezés) rituálém elé. Már olyan sokszor esett áldozatul, hogy gondoltam egyet, kipróbálom a programot, hátha jobban be tudom osztani az időmet. Ez meg is történt. A csapat és Niki is ösztönzött arra mind a kis beszélgetős csoportunkban, mind a kis és nagy meetingekkel, hogy abban a 10 percben vagy két órában igenis fókuszáltan csak az MCB-vel foglalkozzak! Az agyam pedig felfogta ezt egy elvégzendő feladatnak/napirendi pontnak, hogy na most aztán csak ezzel foglalkozunk, mert nem csak rajtam múlott: ott voltam egy eseményen. Ezért ajánlom azoknak, akik saját maguknak nehezen tudják beilleszteni az MCB szeánszt, de egyébként nagyon is vágynak rá, hogy legyen idejük!

Hanó Renáta

@kimchikisasszony

Itt az ideje meghoznod a döntést

nap
óra
perc
mp

2024. április 8. délig van lehetőséged csatlakozni és megszerezni azt a rengeteg értéket, ami a tagsággal jár. Ez egy valóban aktív és támogató közösség, ahol mindenkit ugyanaz a cél hajt: napról napra jobbnak lenni és fejleszteni a vállalkozásunkat, ügyesebbnek és eredményesebbnek lenni a tartalomgyártásban, valamint az értékesítésben egyaránt. Ha pont egy ilyen közegre vágysz, tarts velünk! Válassz a csomagok közül! Várunk szeretettel! 🙂

My Content Book tulajdonosok workshopon

Melyik csomagot választod?

KÍVÁNCSI

9990 Ft havonta megújuló
 • 1 havi előfizetés a Compass programra
 • havi 1 online találkozó Zoom-on keresztül, ahol együtt tervezünk (visszanézhető)
 • negyedévente 1 online mastermind a közösségen belül, hogy megoldást találjunk a legnagyobb elakadásaidra
 • közös kihívások a halogatás legyőzésére igény szerint az év során
 • Tartalomtervezés Masterclass felvétele
 • Facebook & Whatsapp csoport tagság - kapcsolódhatsz a legelhivatottabb tervezőkkel és részese lehetsz a legbelsőbb MCB-s közösségnek

Elkötelezett

29970Ft
24.975 Ft 3 havonta megújuló
 • 3 havi előfizetés a Compass programra (fél havi előfizetés árát megspórolod ezzel a csomaggal)
 • havi 1 online találkozó Zoom-on keresztül, ahol együtt tervezünk (visszanézhető)
 • negyedévente 1 online mastermind a közösségen belül, hogy megoldást találjunk a legnagyobb elakadásaidra
 • közös kihívások a halogatás legyőzésére igény szerint az év során
 • Tartalomtervezés Masterclass felvétele
 • Facebook & Whatsapp csoport tagság - kapcsolódhatsz a legelhivatottabb tervezőkkel és részese lehetsz a legbelsőbb MCB-s közösségnek

határozott

59940Ft
49.950 Ft 6 havonta megújuló
 • 6 havi előfizetés a Compass programra (1 havi előfizetés árát megspórolod ezzel a csomaggal)
 • havi 1 online találkozó Zoom-on keresztül, ahol együtt tervezünk (visszanézhető)
 • negyedévente 1 online mastermind a közösségen belül, hogy megoldást találjunk a legnagyobb elakadásaidra
 • közös kihívások a halogatás legyőzésére igény szerint az év során
 • Tartalomtervezés Masterclass felvétele
 • Facebook & Whatsapp csoport tagság - kapcsolódhatsz a legelhivatottabb tervezőkkel és részese lehetsz a legbelsőbb MCB-s közösségnek

Nagy lelkesedéssel és eltökéltséggel vágtam bele a Compass programba. Művész léleknek vallom magam, impulzusok irányítanak és a hangulatom folyamatosan befolyásolja a munkámat. Niki programjával azonban kontrollálni tudom ezeket az impulzusokat és irányban tudom tartani magam a céljaim eléréséhez!

Komlós Dóri

Pinata Factory

fotó: Martina Györik Photography

Útontartó garancia

Ha végigcsináltad velem a teljes évet, ott voltál minden hónapban a közös tervezéseken, aktívan terveztél, részt vettél a mastermind-okon, kérdeztél, megcsináltad a feladatokat, beépítetted a javaslatokat és így sem lett rutinod a tervezés december 31-ig, nem érted el egyetlen célodat sem, nem érzel semmi változást, jelentkezz nálam és visszafizetem számodra a teljes elköltött összeget.

Ez a program neked való, ha

 • szeretnéd a maximumot kihozni a terveződből és az idei évedből,
 • szeretnél megismerni hozzád hasonló vállalkozókat és egy támogató közösség része lenni,
 • felismered, hogy nem elég mások támogatása, hanem neked is bele kell tenned az energiát ebbe és aktívan részt venned a programban,
 • szeretnél hatékonyabb és eredményesebb lenni, valamint rutinná tenni a tervezést.

Hétindító reggeleink és közös tervezéseink a csapattal a folyamatos motiváció és haladás jegyében 🙂

Lehet, hogy benned is felmerültek ezek a kérdések

A Compass program árát kényelmesen, pár kattintással, bankkártyával tudod kifizetni a Stripe felületén keresztül. Ha bármi gondod lenne a fizetéssel, írj kérlek a hello@socialight.hu-ra nekem egy email-t és megoldjuk!

Igen, a választott csomagodtól függően, amikor legközelebb esedékes lesz a fizetés, neked semmi dolgod nem lesz, az automatizmus teszi a dolgát és intézi helyettünk a részleteket. Erről értesítést is kapsz emailben 5 nappal előtte.

Amíg le nem mondod a tagságodat, ugyanazért az összegért újíthatod meg az előfizetésed, amennyit most befizetsz, azaz ez az ár marad számodra, amíg bent vagy a programban. Most van utoljára lehetőséged ezen az áron jelentkezni, 2024. január 17-től emelkedni fog, így ha most nem csatlakozol, legközelebb már egy magasabb áron tudsz majd csak előfizetni.

A regisztráció után kapsz egy emailt, amiben minden fontos információt megtalálsz a programhoz kapcsolódóan. Többek között ebben az emailben lesz a Facebook csoport linkje is, ahol várlak szeretettel. Gyere és kapcsolódj a többiekkel, mutatkozz be, légy aktív részese a közösségnek!

Ezen felül a levélben megtalálod a tagsági felület elérhetőségét is, ahol mindent egy helyen megtalálsz, a felvételeket, bónuszokat, valamint az előfizetésed részleteit is itt módosíthatod.

Semmi gond, mindenről készül felvétel és ha csak a technika ördöge nem szól közbe, minden visszanézhető lesz, így nem maradsz le semmiről. Viszont a saját érdekedben törekedj a rendszeres részvételre, hogy valóban a legtöbbet tudd kivenni ebből a programból.

Abszolút nem. Csupán a Content Book-odra van szükség. Az sem gond, ha megvan évek óta, de még egy betűt sem írtál bele. Ez a tökéletes alkalom az elkezdésre, együtt megtörjük a jeget és végre kiaknázzuk a tervezőben (és benned) rejlő potenciált!

Nem szükséges, hogy vállalkozó légy. Úgy gondolom, hogy ha beruháztál egy MCB-be, akkor hasonló céljaid vannak, mint a Compass tagoknak. Biztosan lesz szó vállalkozói témákról, hiszen a többség ebben a körben mozog, de véleményem szerint ezekből mindenki tanulhat.

Igen. Vásárláskor ha beírod a számlázási adatoknál a cégnév mezőbe a számlázási nevet, rögtön kiadja az adószám mezőt, ahol fel tudod tüntetni. Vásárlás után automatikusan érkezik a számla az általad megadott email címre. Ha mégsem működne valami, írj nekem egy emailt kérlek a hello@socialight.hu-ra és keresünk megoldást.

Készítettem egy rövid videót, amiben megmutatom, hogy mi vár rád a programban, ha belépsz, azon túl, hogy minden hónapban együtt tervezünk és mastermindolunk Zoom-on. Kattints a képre és már nézheted is: