Ez de jó ötlet volt! 💡

Úgy örülök neked! 🤩 Szuper, hogy már most ennyire tudatos vagy,  hogy szeretnéd kielemezni az elmúlt 6 hónapodat, hogy levond a tanulságokat és lásd azt is, hogy mennyi mindent értél már el. A folyamatos fejlődéshez elengedhetetlen a folyamatos reflexió, az apró sikerek ünneplése pedig motivációval tölt fel.

De várj, van itt még valami neked… 🎁

Az email fiókodban pár percen belül landol egy levél, melyben minden fontos információt megtalálsz a programról. Amíg erre vársz, van itt még valami, amit érdemes megnézned, ha szeretnél még tudatosabb lenni és megtanulni azt, hogy miként menetelhetsz eredményesen a céljaid felé, ugyanis most féláron juthatsz hozzá! 😊 ⬇️

(Ha nem érkezik meg hozzád a levél néhány percen belül, nézd meg a SPAM és a Promóciók mappákat is, hátha oda kalandozott el, és ha megvan, húzd át az elsődleges mappába, hogy innentől kezdve oda menjenek a leveleim. Ha egyik helyen sem találod, írj nekem a hello@socialight.hu-ra egy email-t és utánanézek, hogy mi lehet a gond.)

5 részes tudatos tervező leszek! minikurzus 50% kedvezménnyel

Tanulj meg tervezni, hogy eredményesebben és gyorsabban érd el a vállalkozói céljaidat, legyen szó tartalomgyártásról vagy a következő kampányodról!

5 rövid videón keresztül megtanítom, hogyan tervezd meg a céljaidhoz vezető utat és sajátítsd el a tudatos tervezés alapjait, hogy leszámolhass végre a halogatással.

Eleged van abból, hogy …

Nincs egy jól bevált rendszered a tervezésre, ráadásul őrülten bonyolultnak tűnik az egész folyamat és azt sem tudod, hogy állj neki? Akárhogy próbálkozol, ebből nem lesz rutin, pedig jó lenne végre következetesebben haladni a vállalkozói céljaid felé?

Cetlirengetegek és feladathegyek vesznek körbe mindenhol, folyamatos a tűzoltás, az igazán fontos feladatokra pedig sosincs időd? Nehezen priorizálsz? Sokszor érzed azt, hogy szétesik a napod és nem haladtál semmit, csak szöszmötöltél? A halogatás szelleme is naponta kísért?

Nincs jól működő rendszered a tartalomtervezésre és -gyártásra? Sokszor random posztolsz, de szeretnél összeszedettebb lenni? Mehetne gördülékenyebben és következetesebben is?

Ismerős az érzés?

Reggel, miután a családot útnak indítottad (gyerkőc intézményben, férj melóban), csinálsz magadnak egy forró kávét és bekuckózol az irodának kinevezett asztalodhoz. Belekortyolsz a kávéba, rendet raksz az asztalodon, kattingatsz az email fiókodban, de tudod, hogy ez csak időhúzás. Tervezned kellene: mikor mit kampányolsz, hány levelet küldesz ki, hány posztot időzítesz a négyféle felületedre, és így tovább. A gyomrod összeszorul már a tervezés gondolatától: milliószor nekifutottál, milliószor elhasaltál. Talán nem neked való.

De akkor másoknak miért megy olyan könnyen? Idén tavasszal talán a konkurencia már két kampányon túl volt, te pedig még mindig csak az üres képernyő előtt ültél. Hogyan álljak neki? Hogyan álljak neki? Ez kalapált a fejedben egyre nyomasztóbb hangnemben. Tényleg ennyire nehéz?

Egyre többször jön fel az érzés, hogy el vagy veszve. Volt egy csomó célod év elején, aztán itt az év vége és közel sem tartasz ott, ahol szeretnél. Egyre jobban nyomaszt, ha mások sikereit látod, mert nem érted, ők hogyan csinálják. Hogyan találnak időt és motivációt mindenre?

Mások milliókat keresnek egyetlen ajánlatból, te pedig még a kanyarban sem vagy. Mit csinálsz rosszul? Ha egy kicsit összeszedettebb lennél, az segíthetne, de nem tudod, hol is kezdd. Mások olyan ügyesen terveznek, te pedig egy napodat se vagy képes összerakni, nem hogy hetekre, hónapokra, neadjisten, egy évre előre tervezni. Megfogadod, hogy jövőre nem csinálod megint ugyanezt. Olyan jó lenne végre változtatni és megtanulni tudatosan tervezni! De mégis hogyan?

Az 5 napos minikurzus után ...

Képzeld el, hogy milyen jó érzés, amikor leülsz dolgozni és pontosan tudod, hogy mit kell tenned, mi a következő feladatod, mivel kell éppen foglalkoznod.

Nem azzal kell kezdened, hogy felgöngyölíted, hogy hol is tartottál, hanem ott van feketén-fehéren a következő teendőd: összeírod a kérdéseket a véleménykérő kérdőívhez, elkészíted az űrlapot, megfuttatod a vállalkozótársaid körében, hogy minden benne van-e, megírod hozzá az email-t, a social posztokat, majd időzíted a listádra és a közösségi felületeidre. Nincs több szöszmötölés és mikromenedzselés, vagy a nagy tétovaságban social media nézegetés, viszont van helyette hatékony és eredményes megvalósítás.

Leülsz dolgozni, haladsz az előre megírt terved szerint magabiztosan és százszor összeszedettebbnek érzed magad, mint valaha! Egymás után pipálod ki a feladatokat, ezek az apró győzelmek pedig újabb lendületet adnak a továbbiakhoz. Ennek köszönhetően dinamikusan haladsz a vállalkozói céljaid felé és sikerül összeraknod az első vagy új kampányodat is. Végre azt érzed, valóban aktívan működik a vállalkozásod és visszakaptad a reményt a sikerek elérésére.

Te is lehetsz ez a vállalkozó! Minden megvan benned ahhoz, hogy kialakítsd a saját rendszered, ami támogatja a céljaid elérését. Hozom az ehhez szükséges eszköztárat és együtt elkezdjük összerakni a rendszeredet!

Tudom, hogy az eddigi tapasztalataid alapján a tervezés

felesleges tevékenység, mert nem hozza a várt eredményeket, ráadásul rengeteg időt visz el, amit már a konkrét megvalósításra is szánhatnál.

Pedig épp az ellenkezője az igaz. A tervezés rengeteg időt szabadít fel számodra, amit utána a megvalósításra tudsz fordítani. Nem halogatsz, nem tétovázol, nem azon gondolkozol, hogy a landingnek állj neki vagy social media posztot írni, hanem ott van előtted a listád, ránézel és már nyitod is a weboldalad szerkesztési felületét. Ha havonta pár órát tervezéssel töltesz, motiváltabb leszel a feladatok elvégzésében, mert látod a végét, azt az eredményt, amit elérhetsz vele. És valljuk be, hiába foglalkozhatnál a megvalósítással, elég sokszor csúszik az ujjad a telefonodon az Insta és TikTok ikonokra munka helyett, ugye?

olyan bonyolult tevékenységnek tűnik, ami nem való akárkinek, főleg nem a halogatás mestereinek, csak az igazán összeszedettek képesek ezt a rendszert átlátni.

Képzeld, van egy jó hírem! Mindenki meg tud tanulni tervezni, ha megkapja a megfelelő eszköztárat és módszertant hozzá, amiből ki tudja választani a számára megfelelő elemeket - legyen szó online vagy offline bázisról. Így az egész folyamat gördülékeny és élvezetes lesz, ami olyan energiával tölt fel, mintha lenyeltél volna egy Duracell nyuszit. Még azok is sokkal összeszedettebbek lesznek egy rutinná váló tervezési folyamatnak köszönhetően, akik eddig cetlihalmazok között érezték jól magukat és már álmukban is halogattak.

csak papíron lehetséges, de te nem szeretsz kézzel írni, úgyhogy arra jutottál, hogy ez nem neked való.

Ha számodra olyan egy tervező füzet, mint Drakulának a napsütés, akkor sincs veszve semmi. Bárhol, bármilyen eszközzel neki lehet állni a tervezésnek, legyen az egy üres papír, egy online jegyzettömb, egy sima Excel-tábla vagy valami nagyon fancy rajzolós applikáció. A lényeg nem az eszközön van, hanem a csináláson: ha tervezel, időt szabadítasz fel magadnak a megvalósításhoz, ráadásul nyugtató hatása is van. Segít csökkenteni a tornyosuló feladatok miatt eluralkodó pánikérzést. Szóval nyugi, te is lehetsz még Tudatos Tervező, csak olvass tovább! 🙂

high-heels_4d4d4d

Neked is lehet üvegcipellőd

Ha még mindig olvasol, akkor elképzelhető, hogy sikerült lerombolnom néhány tévhitet a fejedben a tervezéssel kapcsolatban és felvillantanom a fényt az alagút végén, hogy egyszer te is olyan összeszedett lehetsz, mint azok, akiket úgy csodálsz. Jelentem, ez így van!

100% biztos vagyok benne, hogy már most megvan az a képességed, hogy összeállíts egy jól működő tervezési rendszert saját magad számára, ami a céljaidat szolgálja, csupán az eszköztárad és egy csipetnyi motiváció hiányzik hozzá.

Rengeteg olyan időmenedzsment és célkitűzési praktika van, amelyek tökéletes kiegészítői lehetnek a tervezési rendszerednek, csupán ki kell választanod azokat, amik a számodra a legjobban működnek, amik úgy passzolnak hozzád, mint Hamupipőkére az üvegcipellő.

Regisztrálj az 5 napos minikurzusra és
legyél te is Tudatos Tervező!

A Tudatos Tervező leszek! minikurzusban megmutatom neked azokat az eszközöket, melyekből összeállíthatod a saját rendszeredet és elindítalak a tervezés útján. Mutatok egy számomra már jól bevált rendszert, amit személyre szabhatsz és jó alapot ad a saját tervezési és tartalomgyártási rendszered összeállításához.

Ha beregisztrálsz a minikurzusra, az 5 nap során megtanulod,

hogyan tűzz ki megvalósítható célokat és érd is el őket?

Célkitűzési módszerek és nyomonkövetési technikák

hogyan ne legyen világvége, ha felborulnak a terveid?

A rugalmas tervezés nem oximoron

milyen eszközökkel motiválhatod magad a megvalósításra?

Szokáskövetés új szemlélettel

hogyan tedd rutinná a tervezést?

Tervezési rendszer kialakítása

hogyan csináld jól a tartalomgyártást és készülj fel rá úgy, hogy ne szoruljon tőle ökölbe a gyomrod?

Tartalomtervezési technikák

Mi vár rád ebben az 5 napban?

Napi fél órát kell rászánnod csupán 5 napon keresztül, hogy elsajátítsd a tudatos tervezés alapjait és minden nap egy lépést tegyél a rendszerezettebb élet felé.

Rövid, 15-30 perces videókban osztom meg veled a tudásom legjavát a tervezésről és azonnal alkalmazható eszközöket kapsz, feladatokkal, hogy leteszteld őket és elkezdd kialakítani a saját tervezési rutinodat.

Ajándék letölthető sablonok és anyagok segítik a fejlődésedet, ráadásul ha végigcsinálod az 5 napot, további hasznos bónusz anyagok válnak elérhetővé számodra.

Kitől tanulhatsz?

Berkes-Bognár Niki vagyok, a Socialight alapítója és a My Content Book szerzője, az örömteli és fenntartható tartalomgyártás nagykövete.

A produktivitáshoz kapcsolódó szenvedélyem 2015-ben kezdődött, akkor vásároltam meg az első ezzel kapcsolatos online kurzust, és azóta is folyamatosan kutatom, hogyan lehetnék eredményesebb a munkámban. Mióta vállalkozó vagyok, még égetőbb a kérdés, hiszen a saját időnket beosztani hatalmas kihívás, ahogy az is, hogy ugyanezt megtegyük a tartalmainkkal és rendszeresen megjelenjünk az online felületeinken.

A vállalkozói pályafutásom kezdetén nemcsak a saját közösségi oldalaimat kezeltem, hanem sok más ügyfelemét is, mindenféle területről. Dolgoztam együtt többek között fotóssal, esküvői ruhaszalonnal, sminkmárkával, divattervezővel, szempilla stylisttal, női közösséggel, szépségszalonnal, festővel, produktivitás szakértővel, oktatásfejlesztővel és még sorolhatnám.

Mindenhol ugyanazt a mintát figyeltem meg. Emellett folyamatosan tartottam konzultációkat, ahol szintén ugyanazok a nehézségek köszöntek vissza újra és újra. Ezekből jól látható, hogy a közösségi média kommunikációval való küszködés abból ered, hogy nem jól tervezünk és/vagy nem vagyunk elég kitartóak benne.

Több mint 250 órányi tanácsadás, több mint 600 ügyfél és vásárló, valamint megszámlálhatatlan órányi tanulás és kutatómunka után pontosan látszik, hogy mi az, amit a leggyakrabban elrontanak és mi az, amire a leginkább figyelni kell, hogy az úton maradjunk és haladjunk a célunk felé.

Ezek alapján kialakítottam a saját rendszeremet, amit örömmel osztok meg veled is, hogy személyre szabhasd és eredményesebb légy a vállalkozásod építésében.

Itt találkozhattál velem

Ezt mondják azok,
akik már dolgoztak velem

Mikor lesz a minikurzus?

A vásárlás befejezése után azonnal megkapod a hozzáférést és belevághatsz az 5 napos kurzus feldolgozásába.

Hol érem el az anyagokat?

A minikurzus online zajlik, a tananyagokat egy zárt felületen, a Socialight Tudástárban találod majd, melyekről emailben is kapsz értesítőt.

Csatlakozz a Tudatos Tervezők táborához
és dönts az álmaid mellett!

Ennyi időd van még élni az 50%-os kedvezménnyel:

Regisztrálj az alábbi gombra kattintva a Socialight Shop-on keresztül a minikurzusra és máris hozzáférsz a leckékhez. Ott találkozunk! 🙂

9980Ft
4990 Ft Kuponkód: TTL50
 • 5 részes videósorozat
 • letölthető segédanyagok, sablonok
 • ellenőrző kvízek
 • extra meglepetések

1. Kattints a Kérem a minikurzust gombra, így átjutsz a Socialight Shop felületére.

2. Tedd kosárba a Tudatos Tervező leszek minikurzust.

3. Menj a pénztár oldalra, írd be a TTL50 kuponkódot az oldal tetején, majd az adataidat megadva rendeld meg a minikurzust. Fontos: Ahhoz, hogy hozzáférj a videókhoz, mindenképpen hozz létre egy fiókot magadnak azzal, hogy megadsz egy felhasználónevet és jelszót.

4. A rendelés leadása után veregesd vállon magad a tudatosságodért és vágj bele a leckék feldolgozásába!

Ez a minikurzus neked való, ha szeretnél

 • tudatosabban célokat kitűzni és aktív megvalósítóvá válni,
 • megtanulni tervezni, hogy eredményesebben és gyorsabban érd el a céljaidat,
 • kialakítani egy jól működő, kifejezetten rád szabott tervezési rendszert,
 • leszámolni a halogatással és rutinná tenni a tervezést,
 • igazi megvalósítóvá válni és végre jól átgondolt kampányokat készíteni, ezáltal növelni a bevételed,
 • egy fenntartható rendszert a tartalomtervezésre, aminek köszönhetően következetesebb lesz a kommunikációd,
 • megtanulni priorizálni és abbahagyni a szöszmötölést, mikromenedzselést,
 • összeszedettebb lenni és jobban átlátni a folyamataidat,
 • jövőre úgy kitűzni célokat, hogy fel is tudd vázolni a hozzájuk vezető utat, ami mentén egyből el is indulhatsz.

Ez a minikurzus NEM neked való, ha

 • azt várod, hogy egy konkrét rendszert adjak a kezedbe, ami egyből működni is fog neked, anélkül, hogy bármit csinálnál,
 • azt szeretnéd, hogy személyesen veled foglalkozzak,
 • nem szeretsz online, videókból tanulni,
 • szerinted a tervezés felesleges és nem vagy nyitott az ellenkezőjére,
 • azt várod, hogy az ötödik nap végére azonnal tudatos tervező legyél,
 • azt várod tőlem, hogy feltaláljam a spanyolviaszt,
 • nem vagy márkaépítő és/vagy kisvállalkozó (elsősorban nekik szólnak majd a videóim, habár az eszközök a magánéleti célokra is alkalmazhatóak).

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kérdésed maradt még? Nézd végig ezt a listát, lehet, hogy találsz rá választ.

1. Kattints ide, így átjutsz a Socialight Shop felületére.

2. Tedd kosárba a Tudatos Tervező leszek minikurzust.

3. Menj a pénztár oldalra, írd be a TTL50 kuponkódot az oldal tetején, majd az adataidat megadva rendeld meg a minikurzust. Fontos: Ahhoz, hogy hozzáférj a videókhoz, mindenképpen hozz létre egy fiókot magadnak azzal, hogy megadsz egy felhasználónevet és jelszót.

4. A rendelés leadása után veregesd vállon magad a tudatosságodért és vágj bele a leckék feldolgozásába! 🙂

A vásárlás után kapsz egy emailt, amiben minden fontos információt megtalálsz a kurzushoz kapcsolódóan. Többek között ebben az emailben lesznek a belépési adatok a Tudástárhoz is, ahol megtalálsz majd minden anyagot.

Ezt követően 5 napon keresztül kapsz tőlem egy emlékeztető emailt a napi leckével és feladattal. Rajtad áll, hogy ezeket milyen tempóban dolgozod fel.

Csupán egy jegyzetfüzetre vagy jegyzet alkalmazásra lesz szükséged, ahol megvalósítod a napi feladatokat és ahova ki tudod jegyzetelni a tananyagokat. Ezen felül a kurzus során számos ingyenes és fizetős eszközt fogok bemutatni a számodra, melyekből eldöntheted, hogy szeretnéd-e valamelyiket használni. De ha van már valamilyen terveződ, határidőnaplód, online naptárad, azoknak most nagy valószínűséggel hasznát veszed majd.

A videókat egy zárt felületen, a Socialight Tudástárban éred el, ahol mint egy online kurzuson, úgy tudsz végigmenni az 5 nap tananyagán.

Napi nagyjából fél órát kell rászánnod 5 napon keresztül, hogy elsajátítsd a tudatos tervezés alapjait és minden nap egy lépést tegyél a rendszerezettebb élet felé. 15-30 perces videóval készülök minden napra, ezt egészíti ki a napi feladat, melynek megoldása rajtad múlik, hogy mennyi időt vesz igénybe, mennyi időd van foglalkozni vele, de azt javaslom, negyed órát minimum különíts el erre a napodból.

A kurzust nyugodtan dolgozd fel a saját ütemedben, ahogy neked a legkényelmesebb. Lifetime hozzáférést kapsz, így amíg a termékeim között elérhető ez a kurzus, addig te is hozzá fogsz férni a vásárlás után.

A videókat és tananyagokat annyiszor nézed vissza, amennyiszer csak szeretnéd, amíg ez a kurzus elérhető a repertoáromban. 🙂

Igen, semmi akadálya, hogy akár cégnek, akár egyéni vállalkozónak, akár magánszemélynek számlázzunk. A számlázási adatok megadásánál ügyelj kérlek, hogy az adószámodat is add meg a megfelelő mezőben.

A kurzus árát kényelmesen és biztonságosan bankkártyával tudod kifizetni a Stripe felületén keresztül. Más fizetési módra jelenleg nincs lehetőség.