TERVEZÉS, ALKOTÁS, KAPCSOLÓDÁS

My Content Book Workshop

2023.10.28. 9:00 -13:00

Szabadulj meg a tartalomtervezés stresszétől, és gyűjtsd be a következő 2-3 hónap profi tartalomötleteit egyetlen délelőtt, szuper társaságban, élőben kapcsolódva, miközben az alkotás minden percét is élvezni fogod!

nap
óra
perc
másodperc

Ez a workshop neked szól, ha

Ragadd meg az alkalmat és

TERVEZZ

Remek társaságban veheted újra kezedbe a Content Book-odat és ezzel a kommunikációdat, hogy megtervezzük a következő hetek tartalmait.

ALKOSS

Ez a workshop nemcsak a tervezésről fog szólni, hanem a megvalósításról is! A csodás helyszínen lesz lehetőséged arra, hogy videós és képi tartalmakat készíts a következő posztjaidhoz.

KAPCSOLÓDJ

Tölts együtt egy csodás szombat délelőttöt hozzád hasonló vállalkozókkal és építs kapcsolatokat, melyből akár gyümölcsöző partnerségek vagy hosszantartó barátságok szövődhetnek.

Szombat délutánra már a te terveződ is így nézhet ki!

A nap menetrendje

Mit szólnál egy kis lendülethez  az év utolsó 2 hónapjára?

A My Content Book a legjobb barátod lesz ebben az időszakban, de csak ha valóban használod! Most erre minden lehetőséged meglesz, akár régi motoros tervező vagy, akár pelyhes kiscsibe a témában.

A vezetésemmel kifejezetten a tartalomötlet gyűjtésre és a tartalomtervezésre fogunk fókuszálni a nap első felében, a másodikban pedig a tartalomgyártáson lesz a hangsúly. A teljes folyamaton végigkísérlek, felteheted a kérdéseidet és segítek az elakadásodban, ha valami miatt nem megy a tervezés.

Szóval a Content Book-odat semmiképp se felejtsd otthon!

Amire szükséged lesz:

 • A Content Book-od
 • A kedvenc tervezős kellékeid (matricák, tollak, szövegkiemelők)
 • A telefonod, amivel tudsz tartalmat gyártani
 • Néhány olyan kellék, ami kifejezetten a vállalkozásodhoz kapcsolódik és szeretnéd, ha feltűnne a tartalmaidban

Minden mást én biztosítok a nap folyamán, sőt, egy meglepetéssel is készülök egy magyar vállalkozónő jóvoltából! 😍

Malom Fókusz Betti – fotó: Bate Digital Media

Meglepetés minden résztvevőnek

Mivel ez egy igazi csajos workshop lesz, azt álmodtam meg, hogy ehhez valami csajos ajándék is dukál. Én imádom az ilyen meglepetéseket, úgyhogy neked is készülök eggyel, ami nemcsak egy gyönyörű kiegészítő, hanem támogatja a tervezés energiáit is.

Szeglet közösségi tér és kávézó

Hangulatos helyszín az inspiráló gondolatokért

Egy olyan csodás helyszínt sikerült találnom, ami támogatja a kreativitást és kellemes teret biztosít az alkotáshoz, alig várom már, hogy itt találkozzunk!

Szeglet Közösségi Tér és Kávézó

1116 Budapest, Albertfalva utca 3/A

A helyszín előtt és a környező utcákban könnyedén tudsz parkolni, ha autóval érkezel.

Foglald le a helyed a workshopra

Válassz a csomagok közül!

BELÉPŐ

19.990 Ft
 • belépő a 4 órás workshopra
 • csajos meglepetés (értéke: 6490 Ft)
 • frissítők
 • profi fotók
 • networking

DOBBANTÓ

26.990 Ft
 • belépő a 4 órás workshopra
 • csajos meglepetés (értéke: 6490 Ft)
 • frissítők
 • profi fotók
 • networking
 • Tartalomtervezés Masterclass felvétele (eredeti ára: 14.990 Ft, elérhető 2023. december 31-ig)

Ha nem akarsz ebből kimaradni, ne gondolkozz sokáig

hely maradt még
0

A helyek száma limitált a workshopon, mert szeretném, ha mindenkire jutna minőségi idő, így csak 25 fő számára érhető el ez a program. Ha szeretnél köztük lenni, váltsd meg minél hamarabb a jegyedet. Én nagyon örülnék, ha velünk tartanál!

Pinata Factory Dóri – fotó: Martina Gyorik Photography

Maradt még kérdésed?

Nézz körül itt:

Nem, ez az esemény kifejezetten azért jött létre, hogy személyesen tudjunk kapcsolódni, így ha szeretnél részt venni rajta, akkor szeretettel várlak Budapesten.

2023. október 24. éjféli-ig vagy amíg van szabad hely (összesen 25 kiadó hely van).

A választott csomag ellenértékét kényelmesen, online fizetés keretében, bankkártyával tudod rendezni a Stripe rendszerén keresztül.

Ha még soha nem írtál egy betűt se a Content Book-odba, akkor is várlak szeretettel a workshopon! Ez lesz a tökéletes alkalom, hogy elkezd vezetni és megalkosd benne az első tartalomtervedet. Ellesheted a workshopon, hogy a többiek hogyan használják és én is segítek neked mindenben. Azt a bizonyos első vonalat is egyszerűbb lesz együtt meghúzni! 😉

IGEN! Az a csodás a My Content Book-ban, hogy bármelyik kiadás is legyen meg neked, a lényeg mindegyikben ugyanaz és ugyanúgy tudod használni most akkor is, ha már 2-3-4 éve vásároltad, de eddig nem igazán tudtad kihasználni. Úgyhogy bármelyik kiadás legyen is meg neked, itt a helyed, ha szeretnéd végre megtanulni használni és lendületet venni a tervezéshez, tartalomgyártáshoz! 🙂

Ha jelentkezel, de valamiért úgy alakul, hogy mégsem tudsz ott lenni, akkor visszamondhatod a programot az esemény hetén, 2023. szeptember 25. (szerda) 12:00-ig. Kérlek, annak tudatában vásárold meg a jegyedet, hogy ezt követően már nincs pénzvisszafizetési lehetőség és más termékre vagy szolgáltatásra sem tudod felhasználni a befizetett összeget, viszont átruházhatod másra.

Ha miattam vagy más, kívülálló ok miatt marad el az esemény, természetesen a teljes összeget visszatérítem.

Igen, ennek semmi akadálya. Ebben az esetben ügyelj arra kérlek, hogy ne felejtsd el megadni az adószámot. A számlát emailben fogod megkapni a jegyvásárlást követően.

A Content Book-odat, a kedvenc tervezős kellékeidet, tollakat, matricákat, mindent, amit szeretsz használni hozzá. A tartalomgyártós részhez szükségünk lesz a telefonodra, illetve ide hozhatsz még olyan kellékeket, amik jellemzőek a vállalkozásodra és szívesen viszontlátnád őket egy képen vagy videón. Minden mást én biztosítok a délelőtt folyamán.

Ez egy 2 órás tudáscsomag, amit elsősorban MCB tulajdonosoknak készítettem és abban segít, hogy profi tartalomstratégiád legyen és még ügyesebben tervezd meg a havi tartalmaidat, ráadásul a tartalomgyártással se gyűljön meg a bajod, sőt, meg is tudd szeretni ezt a folyamatot! Ha el vagy veszve ebben a folyamatban, hiányzik belőled a lendület, akkor ez az előadás át tud téged lendíteni ezen a holtponton.

A Masterclass-ról bővebben itt találsz infókat: https://secrets.socialight.hu/termek/tartalomtervezes-masterclass/

A Masterclass felvételét 2023. december 31. délig van lehetőséged visszanézni, de addig akárhányszor. 🙂

Micsoda remek ötlet! Naná! 😉 Kérlek, 2023.10. 26 éjfélig add le a rendelésed, hogy még legyen időm összekészíteni neked.

Keress engem bizalommal a hello@socialight.hu email címen, örömmel segítek.

2023 © Socialight • ÁSZFAdatkezelési tájékoztató