Oops, erről most lemaradtál!

ha a következő kiadásról nem szeretnél lemaradni, iratkozz fel várólistára, ugyanis ott fogok először kommunikálni az új kiadás megjelenéséről:


My Content Book

by socialight

A tervező, amivel nem csak könnyed és szórakoztató lesz a social media kommunikáció, hanem eredményes is!

Kreatív tartalomtervező tudatos márkaépítőknek – Bevált módszerek és technikák egy helyen, melyek alkalmazásával felpörgetheted a közösségi média oldalaidat és legyőzheted a legnagyobb social media mumust, a posztolást.

Eleged van abból, hogy csak tolod bele az energiát a posztolásba, de ez a bevételeden nem látszik?

Tudom, hogy mekkora munka posztokat készíteni, rengeteg időt vesz el, folyton ezen jár az ember agya,

hogy mit és hogy kéne, de végül mégiscsak egy utolsó pillanatos dolog lesz belőle.

Pedig te is jól tudod, hogy a rendszeres és tudatos kommunikációnak köszönhetően válsz a vevőid

mindennapjainak a részévé, így sokkal nagyobb az esélyed a visszatérő ügyfelekre.

Azt pedig vállalkozóként biztosan hallottad már, hogy az igazán nagy bevétel nem a folyamatos

vevőszerzésben van, hanem a meglévő vásárlóknak való újraértékesítésben.

De akkor mégis miért ilyen nehéz dolog ez?

5 dolog, amit már biztosan tapasztaltál te is, ha posztolásról van szó

és ami miatt különösen nagy szükséged van a My Content Book-ra

#1 Kidobott idő és energia, mert nem bírsz kitartóan és rendszeresen posztolni

Egy ideig egészen lendületesen posztolsz, aztán kimarad egy-két nap és nincs kedved újra nekiállni, ezért akár hetekig nem megy ki semmi az oldaladra, aminek köszönhetően a követőtáborod kezd elfelejteni. A My Content Book-ot úgy állítottam össze, hogy folyamatosan irányban tartson, felkészítsen a rendszeres kommunikációra és megtanítson a megvalósítására.

#2 Nincs elég időd, ezért szeretnéd gyorsan, rendszerezetten letudni a kommunikációt

Nincs időd arra, hogy napi szinten órákat bíbelődj a posztokkal, sokkal jobb lenne ezt egyszerre letudni, nem? A tervezőmbe összeszedtem számos olyan technikát, melyek segítségévél rendszeresítheted és rendszerezheted a social media kommunikációdat, ezáltal rengeteg időt spórolva magadnak, amit fordíthatsz akár a vállalkozásod fejlesztésére vagy pihenésre is.

#3 Már megtapasztaltad, hogy a random posztolgatás nem hoz eredményt

Számos körön vagy már túl, ahol mindenféléről próbáltál tartalmat szolgáltatni, ami csak éppen eszedbe jutott vagy láttad, hogy másnál működik, de nálad valahogy mégsem vált be. A My Content Book-ba összeszedtem azokat a legfontosabb tudnivalókat 13 fejezetben, amelyek segítségével egy jól átgondolt stratégiát rakhatsz össze magadnak, így garantált, hogy a tervező alkalmazásával az eredményeket is nagyon hamar tapasztalni fogod.

#4 Gyomorgörcsöd van, ha arra gondolsz, hogy már megint posztolnod kell

Irigykedve nézel másokat, akik ontják magukból a jobbnál jobb tartalmakat és egyszerűen nem érted, hogy bírják ezt ilyen tempóban nyomni, mikor te már rosszul vagy a gondolatától is, hogy ismét ki kellene tenni valamit. A My Content Book nem csak segít a rendszeresítésben és ezáltal a bevételnövelésben, de visszahozza a lelkesedésedet is a social media iránt, hiszen olyan fejezeteket is tartalmaz, melyekben a mindset és az önismeret is nagy szerepet kap.

#5 Fogalmad sincs miről posztolj és hogyan csináld ezt jól

Totál kifogytál már az ötletekből, unalmasnak gondolod, amiről posztolsz, hiszen kit is érdekelhet az, ami veled történik egy nap, ráadásul teljesen céltalannak érzed az egészet. Hogy ezt megszüntessük, teletettem posztötletekkel és olyan eszközökkel a My Content Book-ot, melyek segítségével profi lesz a social media kommunikációd!

Vége a görcsölésnek! A közösséged csak rád vár!

Képzeld csak el, hogy a Facebook és az Instagram megnyitása nem lesz többé fájdalmas, gyomorgörccsel teli, hiszen minden tartalmadat jó előre megírtad, betervezed és időzítetted, már csak élvezned kell a munkád gyümölcsét és tartanod a kapcsolatot a követőiddel, akik imádják az újabb és újabb ötleteidet.

Boldogan osztod meg a sikereidet és a tanulságokat is velük, mert nincs többé frusztráció, csak az igazi, felhőtlen online lét a csodálatos közösségedben, akik közül új vásárlók kerülnek ki, korábbi vásárlóiddal pedig erősödik a kapcsolatod, ezáltal a bevételed is növekedni fog.

Ez pedig mind a My Content Booknak köszönhető és annak a rengeteg munkának, amit beletettél.

A My Content Book egy stratégiai tervező, melynek segítségével nem lesz többé frusztráló érzés az online kommunikációddal kapcsolatban, ugyanis ha végigolvasod a fejezeteket és kitartóan alkalmazod a benne tanultakat, valamint következetesen, hónapról hónapra használod a My Content Book-ot a tartalmaid megtervezéséhez, akkor egy olyan atom biztos social media stratégiád lesz, amivel kiemelkedsz a márkaépítők között.

Ez nem álom, csupán tudatos tervezés és kitartás, ahogy én is csinálom

A produktivitáshoz kapcsolódó szenvedélyem 2015-ben kezdődött, akkor vásároltam meg az első ezzel kapcsolatos online kurzust, és azóta is folyamatosan kutatom, hogyan lehetnék eredményesebb a munkámban. Mióta vállalkozó vagyok, még égetőbb a kérdés, hiszen a saját időnket beosztani hatalmas kihívás, ahogy az is, hogy ugyanezt megtegyük a tartalmainkkal és rendszeresen megjelenjünk az online felületeinken.

Az elmúlt három évben nem csak a saját közösségi oldalaimat kezeltem, hanem sok más ügyfelemét is, mindenféle területről. Dolgoztam együtt többek között fotóssal, esküvői ruhaszalonnal, sminkmárkával, divattervezővel, szempilla stylisttal, női közösséggel, szépségszalonnal, festővel, produktivitás szakértővel, oktatásfejlesztővel és még sorolhatnám.

Mindenhol ugyanazt a mintát figyeltem meg. Emellett folyamatosan tartottam konzultációkat, ahol szintén ugyanazok a nehézségek köszöntek vissza újra és újra. Ezekből jól látható, hogy a közösségi médiával való küszködés abból ered, hogy nem jól tervezünk és/vagy nem vagyunk elég kitartóak benne.

Több mint 190 órányi tanácsadás, több mint 80 ügyfél, valamint megszámlálhatatlan órányi tanulás és kutatómunka után pontosan látszik, hogy mi az, amit a leggyakrabban elrontanak és mi az, amire a leginkább figyelni kell, hogy az úton maradjunk és haladjunk a célunk felé.

Ezek alapján kialakítottam a saját rendszeremet, ami az igazi Instagram sikerhez vezet. Ezt pedig tökéletesen rá lehet vetíteni Facebookra, Linkedinre és a blogunkra is.

Itt találkozhattál velem

„A tervezés elhozza a jövőt a jelenbe, hogy már most

tehess valamit az érdekében.”

Alan Lakein

Ezt a sok éves, masszív tudást gyúrtam egybe ebben a tervezőben. Minden fontos tudnivalót, ötletet, Ninja-tippet beletettem és úgy alakítottam ki, hogy a lehető legjobban szolgálja a stratégiai tervezést, tartalomgyártást és az úton maradást.

Hiszek abban, hogy ha követed az általam felvázolt lépéseket, megfogadod a tanácsaimat és használod

a My Content Book-ot, akkor mindig tudni fogod, hogy mi a következő lépés a céljaid felé.

Ez pedig egyenes út a sikerhez.

Ez a tervező azért egyedülálló a piacon, mert ...

 • úgy alkottam meg, hogy a folyamatos tervezésnek köszönhetően rendszeressé válik az életedben az online kommunikáció, ezáltal megszűnik a gyomorgörcs és ismét imádni fogod az egész folyamatot;
 • fókuszban tart az év 365 napján, mindig a szemed előtt lesz az éves célod is;
 • stratégiai tervező, poszttervező és szakmai könyv egyben, nincs még egy ilyen a piacon;
 • 13 fejezetet írtam a tervezőbe, melyeken keresztül megtanítalak a kreatív kommunikációra és a frusztrációmentes online jelenlétre;
 • folyamatosan úton tartalak a tervezőben, így biztosan rendszeressé válik az életedben az online kommunikáció, ami a vállalkozásod fejlődésén is látszódni fog;
 • mindig ott lesz az asztalodon, így pontosan tudni fogod, hogy mi a következő lépés;
 • mindig felkészült leszel az aktuális kampányra, jó előre tudsz készülni az ünnepekre és a fontos dátumokra;
 • tele leszel posztötletekkel, nem lesz többé kínlódás kitalálni, hogy mit tegyél ki, ráadásul a My Content Book Club-ban folyamatosan érkeznek az újabb posztok, így garantált az ötletcunami;
 • öröknaptár, azaz nincs előre bedátumozva, így bármikor elkezdhető és folytatható akkor is, ha kiesnél a körforgásból egy kis időre;
 • teletettem a tőlem jól megszokott Ninja-tippekkel, hogy igazi profi lehess a tartalomgyártásban;
 • senki nem készített még ilyet, de annyira, hogy mockup-ot sem lehetett találni hozzá, valamint az arany spirál és sarokvédő is rettentően ritka a magyar nyomdákban. Továbbá nem csak a külseje, de a beltartalma is egyedülálló, még egy ilyet nem találsz a könyvespolcokon. Lényegében ez egy tervező és egy szakmai könyv együttese, melyet az én egyedi rendszerem alapján építettem fel és tökéletesítettem a visszajelzéseitek alapján.

Ha egy barátodnak ajánlanád a My Content Book-ot, mit mondanál róla?

"kreatív, igényes ami már önmagában inspirál :)"

Lakatos Renáta Ágnes - Tata és Környéke Turisztikai Egyesület

"Ennél jobb tervező nincs a világon, mindenre használható, nem csak tartalomtervezésre, hanem bármilyen céges vagy magánjellegű felhasználásra is."

Szabó Nikoletta - Nicole szépségblogja és Niki a konyhában gasztroblog

"Egy csoda ez a tervező és elengedhetetlen a tudatos tervezéshez! Iszonyatosan kreatív és csajos az egész, öröm beleírni és használni!"

Rátkai-Orbán Vivien - Masszázs Pároknak

"Már megtettem, különleges élmény vele tervezni *.* "

Nagy Bernadette

Mit tanulhatsz a My Content Book-ból?

Mindent, ami a tudatos és eredményes social media kommunikációhoz szükséges

13 szakmai fejezet segíti a fejlődésedet a tervezőben a következő témákban:

A social media maraton, nem sprint

Mire használható a közösségi média és mi az az örökérvényű alapelv, amit mindenképpen alkalmaznod kell a növekedéshez.

A tökéletes Instagram poszt

Készítettem egy puskát, amire mindig ránézhetsz, mielőtt rányomnál a megosztás gombra.

Közösségben az erő

Az algoritmust nem kijátszani kell, hanem együttműködni vele. De hogy is néz ki ez a gyakorlatban?

Személyes varázsod

A legnagyobb hiba, amit elkövethetsz a komunikációdban és amit ez ellen tehetsz.

Stratégiai tervezés

Mit kell megvizsgálnod egy működő stratégiához? Ezen vezetlek végig számos kérdésen keresztül és egy ajándék letölthető munkafüzet segítségével.

Végtelen ötletgyár

A posztolás nem ördöngősség, ha van hozzá egy jó rendszered. Ehhez szedtem össze számos technikát és témát, hogy sose fogyj ki az ötletekből!

Álomközönség célkeresztben

Ismerd azokat, akikhez szólni szeretnél! Ez az eredményes kommunikáció egy fontos összetevője. Ebben a fejezetben ehhez nyújtok útmutatást.

Jó és rossz gyakorlatok Instagramon

Sok mindent látunk és sok mindent tanítanak az Instagram kapcsán, most azonban lerántom a leplet ezekről a technikákról és elárulom, melyek a helyes és helytelen lépések a profi kommunikációhoz.

Kontent stratégia

Megtanítom, hogyan készíts olyan tartalomstratégiát, mellyel sokkal eredményesebb lesz a kommunikációd.

A legnagyobb Instagram titok

Az Instagram sikerben semmi misztikum nincs. De akkor mitől működik egyeseknek, másoknak pedig nem?

Profi márkaépítő Instaprofil

21 pontból álló checklist, mellyel az instaprofilod profi követőgeneráló gépezet lesz.

Így kezeld a versenytársakat

A kis ördög mindig ott ül a vállunkon és nem hagy minket nyugodtan haladni előre. Most elárulom, hogyan űzd el!

Hasznos applikációk

A kedvenc appjaim egy helyen, melyek nagyban segítik a munkámat, legyen szó posztolásról vagy vállalkozásfejlesztésről. Most mindet megosztom veled!

Mi van még a kreatív tartalomtervezőben?

 • éves tervező, melyben minden kampányodat és fontosabb dátumot egy helyen látsz;
 • 2022-es éves áttekintő, melyben jelölheted a jeles napokat és kampányok időszakait;
 • poszttervező, ami az online kommunikációd kulcsa;
 • havi és heti tervező, hogy mindig tudd, mire kell fókuszálnod;
 • szokáskövető, mely nem csak új szokások beépítésében segít, hanem számos kreatív módon használhatod még fel, ezekre a My Content Book Club-ban is találsz majd rengeteg példát;
 • hely a teendők listázásához;
 • idézetek, melyek elgondolkodtatnak és motiválnak;
 • az éves célod minden hónapban a szemed előtt van;
 • letölthető extra tananyagok, gyakorlatok a profi kommunikációért;
 • videós és írásos segítség a tervező használatához;
 • online támogatás a My Content Club-ban, hogy ne térj le az útról;
 • matricák, hogy még színesebb és kreatívabb legyen a tervezési folyamat;
 • extra ponthálós jegyzetoldalak, hogy a legjobb ötleteid egy helyen legyenek;
 • és csodálatos, kreatív design, ami serkenti az új ötleteket és teret enged annak, hogy személyre szabd a teljes tervezőt, hiszen a belső oldalak fekete-fehérek, minimalista stílusban, így akár kedvedre színezheted és díszítheted, de önmagában is szemet gyönyörködtető látvány,
 • megújult, hullám mintájú borítóval, változatlanul prémium kivitelezésben.

Itt tudsz belekukkantani:

Ha egy barátodnak ajánlanád a My Content Book-ot, mit mondanál róla?

"Nem szoktam így eladásra ösztönözni, de ezt tényleg vedd meg! Tudatosan élni - TERVEZNI - jó dolog! Képzeld el, hogy a hónap végén elégedett vagy az eredményeiddel. Engem a My Content Book is támogat ebben. :)"

Vagyóczki Nóri - Social Jungle

"az eddigi leghasznosabb tervező, amivel eddig találkoztam, és szuper motiváló"

Szabó Erika - Erikataylor

"Rendszeresen ajánlgatom, mert hasznos, praktikus, átlátható, segíti a vállalkozás folyamatait, az ötletek megtartását, szűrését és megvalósítását, a stratégiai gondolkodást és tervezést. Rendkívül inspiráló minden oldala - jó érzés teleírni, és felemelő is, mert ezt valahogy mindig a számomra legfontosabb dolgokkal töltöm meg. Ami ide bekerül, az tényleg fontos, azzal jó dolgozni, azok mind eredményesebbek, könnyebben valósulnak meg. Szeretem azért is, mert mindenre van benne hely. És még szép is, bárhol elővehetem, mert igényes."

MKM Szél Felícia, "a Cili"

Az ördög a részletekben rejlik

fekvő A4-es méret, 170 oldal

keményborító és arany színű fém spirálozás

arany színű fém sarokvédő, hogy az egész éves használatot is jól bírja

arany prégelés a borítón

minőségi 120 gr-os papír, amin nem üt át a vastagabb filc és a szövegkiemelő sem

letisztult, minimalista design, hogy kedvedre dekorálhasd

ponthálós jegyzetlapok a kreatív tervezésért

egyedi tervezésű, Magyar Tervezőgrafika kitüntetett design, amit kifejezetten nekem, azaz Neked alkotott Kőfaragó Zsuzsi, idén megújult, hullám mintás borítóval (ld. a fotón)


Mások ezt mondják a My Content Book-ról

Lupui Iza, életmódmentor

"Sokat tervezek. Menüt, utazást, szabadságot, hétvégét, napot, hetet, hónapot, évet, és pár hónapja a social média posztokat is. Tavaly decemberben vettem meg @socialight_secrets tartalomtervezőjét, a My Content Bookot. Nagyon vonzott, amit ígért, és a megjelenése is szemet gyönyörködtető. Annyira szép, hogy amíg nem álltam teljesen készen a tervezésre, addig nem írtam bele. Az év során többször átlapoztam, odavissza elolvastam a benne lévő leckéket, tippeket, de fejben csak szeptemberben értem meg a tervezésre. Azóta viszont örömmel és eredményesen használom. [...]


Van, hogy valami nem úgy sikerül, ahogy terveztem, vagy beesik valami spontán tartalomötlet, de 90%-ban követem a tervet. Amióta tervezek, sokkal hatékonyabb vagyok, mint amikor csak spontán posztolgattam. A tervezéssel lekerült rólam a nyomás, hogy valamit posztolni kéne, és az sem fordul elő, hogy hetekig, hónapokig nem hallanak rólam a követőim. ⁣⁣Mindenhol jelen vagyok, ahol szeretnék, méghozzá kapkodás nélkül. [...]⁣Ha nincs ötletem, hogy miről írjak, a Content Bookban mindig találok inspirációt. Ha semmi egyedi ötletem nem lenne, akkor is ellennék minimum három hónapig azzal, hogy megvalósítom a tervezőben lévő ötleteket. Bár csak jövő augusztusban fog betelni a mostani tervezőm, izgatottan várom az idei megjelenését, amit a benne lévő új ötletek miatt megint meg fogok venni."


Domán Zsolt, marketing szakértő, DO! marketing

"A követőid a közösségi médiában olyanok, mint egy férj vagy feleség: ha Te nem tartod velük a kapcsolatot, akkor majd más fogja... Ha nem akarsz kiesni a pixisből, posztolnod kell, posztolni pedig sok meló. A My Content Book pont ezt a munkát rövidíti le: ad egy rendszert, egy tervezhető, előre elkészíthető és könnyen követhető folyamatot a publikálásra. Imádom a gyakorlatiasságát!"


Barta Nikolett, oktatásmódszertani fejlesztő, a Womenspiration társalapítója

"Két éve ismerem Nikit és azóta folyamatosan lehetőségem van nyomon követni, ahogyan hónapról hónapra fejlődik és építi a saját márkáját. Úgy gondolom, egészen kivételes és példaértékű mindaz, amit és ahogyan csinál, a My Content Book pedig ennek a kitartó, végletekig alázatos és szorgalmas munkának a kézzelfogható gyümölcse.

A tervezőt sok szempontból éppen úgy tudnám jellemezni, mint magát Nikit - letisztult stílus, érthető és kedves megfogalmazás, átlátható struktúra, gondos odafigyelés, hasznos, tartalmas és nagyon őszinte mondandó árad belőle.

Szerintem a My Content Book jóval több egy social media tartalom tervezőnél - gyakorlatilag ez egy komplett életvezetési füzet szokáskövetővel, a célok eléréséhez szükséges releváns kérdésekkel, hasznos tippekkel, ötletekkel, gondolatformáló idézetekkel, sőt, konkrét márkaépítő gyakorlatokkal. A Niki által javasolt, szuperhasznos applikációk pedig a személyes kedvenceim!"


Danyi István, időgazdálkodási szakértő, Timentor

"Amikor először lapoztam végig Niki tervezőjét, elismerően bólogattam és dörzsöltem a tenyerem. Dörzsöltem a tenyerem, mert első átolvasásra is tudtam, hogy a csini kinézet mögött mennyi munka és hasznos gondolat van. Dörzsöltem a tenyeremet, mert tudtam, hogy ha megszerzem a végleges verziót, nem csak egy eszközt kapok a jobb és konzekvensebb kommunikáció segítésére. A My Content Book by Socialight nem egy mankó, hanem egy életviteli és marketing tanácsadó egybegyúrva. Kötelező darab mindenkinek, aki megállíthatatlan akar lenni a social mediában."


Kollár Anna, Self-Love Coach, a Modern Istennő Kézikönyvének írója,

a Self-Love Club alapítója, büszke My Content Book tulajdonos

"Niki pozitív hozzáállását, a tartalomgyártáshoz adott extragyakorlatias, könnyedén alkalmazható tippjeit - #ninjatippek 😉 - és a hihetetlen energiát, amivel a közösségét és az énmárkáját építi évek óta a legnagyobb szeretettel és kíváncsisággal követem. Számomra mindig is kiemelkedően fontos volt a hitelesség, ami Nikinél 100%-os fedésben van, hiszen Ő tényleg megmutatja a szakmája legcsodálatosabb szépségeit és a legkomolyabb nehézségeit is.

Már akkor biztos voltam benne, hogy a My Content Book-kal egy olyan eszenciális eszközt fog a vállalkozók kezébe adni, amikor először mesélt róla. Hát még, amikor megláttam a könyv felépítését... Teljes WOW-hatást adott! Hiszen egyrészről könyv, ami 100%-ig hasznos tudást ad át, másrészről pedig tervező, aminek köszönhetően ezt a tudást azonnal meg is tudjuk valósítani.

A My Content Book tulajdonosai nem fogják azt érezni, hogy "egy újabb könyv foglalja a helyet a polcomon, amiben hiába van benne minden válasz, nem megyek vele semmire". Sőt! Végre átléphetik a legnagyobb elakadásaikat és azonnali választ találnak rá, akár akkor is, ha a tartalomgyártás múzsája hajnalban látogatja meg őket. 😉 Mintha Niki, a.k.a. profi social media menedzser, mindig ott lenne Veled, amikor ki kell találnod a következő posztodat, meg kell álmodnod a social media stratégiád egységét."


Kinek ajánlom a My Content Book-ot?

Annak,

 • aki tudatosan és eredményesen szeretne kommunikálni az online felületein;
 • aki szeretne visszatérő vásárlókat, ezáltal nagyobb bevételre szert tenni;
 • akinek elege van a posztolás miatti frusztrációból, és szeretné újra élvezni az online jelenlétet;
 • aki imád kézzel írni és tervezni;
 • aki meg akar tanulni tudatosan tervezni és tartalmat gyártani;
 • aki imádja a minőségi tervezőket és a különleges darabokat.
 • Márkaépítőknek, vállalkozóknak, tartalomgyártóknak, véleményvezéreknek, bloggereknek, marketingeseknek, social media menedzsereknek.

Nem neked való ez a tervező, ha

 • nem tudod elkötelezni magad az eredmények mellett és inkább a panaszkodást választod;
 • nincs meg benned a belső motiváció, hogy végre elkezdj tudatosan tervezni és ezáltal azt az életet élni, amire igazán vágysz;
 • a közösségi médiában nem látsz értéket és nem hiszel abban, hogy a marketing stratégia egy fontos része;
 • nem vagy hajlandó következetesen alkalmazni a tanácsaimat, csupán a nagy bevételre vársz.


Neked hogyan könnyítette meg az életedet a My Content Book?

"Tervezgető típus vagyok, de ami nincs leírva, nagyrésze nem kerül megvalósításra... 4 brandet kell kordában tartanom, ezzel álom a tervezés. Általában hétfőn van a kreatív nap, de a posztokat bármikor bárhonnan, akár ügyintézés alatti várakozás közben is le tudom gyártani, hiszen már tudom mit akarok. Szuper nagyon!"

Kaizer-Garai Sarolta - Online Rendezvény Akadémia

"Én imádom az enyémet! Hatalmas löketet adott a kampányok tervezéshez! Végre rendesen posztolok és időben tervezek kampányokat + sokkal jobban érzem magam a folyamatban és talán ez a legfontosabb."

Tölgyessy Zsófia - Szeretem a vállalkozásom

"Nem is hiszem el! Olyan nagy segítségemre van a #mycontentbook. Végre apránként rendszert tudok vinni az életembe és napról napra egyre jobban megy. Hihetetlenül kidolgozott tervező, Niki nagyon büszke lehetsz erre a “gyerekedre”. Még egy olyan szétszórt, utolsó pillanatban tervező és megoldó embernek mint én is, pozitívan hat a napjaimra és a munkámra."

Szabó Lilla Orsolya - @mamma.everyday

"Maximálisan csak ajánlani tudom mindenkinek aki eddig csak gondolkozott a vásárláson. Nekem az MCB egy csendes asszisztens. Eleinte szkeptikus voltam, hogy egy füzet hogyan tud nekem segíteni, de végül megrendeltem. 1 hónapja használom aktívan. Bár voltak napok amikor nem vettem elő mégis itt van és csendben motivál. Niki hasznos tippjeinek köszönhetően pedig egyre ismertebb a márkám. Tanulom, hogyan jussak el a vásárlókig. Szóval ódákat tudnék zengeni. A legjobb önfejlesztő kiadásom volt eddig mióta vállalkozom!"

Götz-Gágos Mónika - Ragacs Design

"Az életemet változtatta meg. Ahhoz képest, hogy tartalomtervező, amióta megvan, rendszeresen jógázom, hétközben is főzök, minden héten sütök, és a ház is rendben van! A férjem ma jegyezte meg, hogy amióta megvan a MCB, engem kicseréltek."

Horváth Bernadett - Nyelvlabor

"Én tavaly megvettem, imádom használni. Amikor leülök normálisan tervezni, sokkal szervezettebb a hónapom."

Suszter Zsani - Hey yarn


Legyél Te is a My Content Book Club tudatos tervezője és ezekkel ajándékozlak meg

BÓNUSZ #1

Több, mint 800 egyedi matricát adok ajándékba a tervezőhöz, hogy kedvedre dekorálhasd, jelölhesd, hogy éppen hova fogsz posztot kitenni, melyek a tervezős napjaid, mikor vannak határidők, mikor történt valami áttörő siker, mindenre terveztem egy matricát! Ezek mellett pedig hónapjelölők és a lap szélére ragasztható fülek segítik a könnyebb eligazodást a tervezőben.

BÓNUSZ #2

Letölthető stratégiai tervező és extra segédanyagok, munkafüzetek: A tervezőben több helyen is rejtettem el extra tananyagokat, melyek segítenek jobban elmerülni 1-1 fejezetben, új nézőpontokat és ötleteket adnak az adott témához, hogy egy következő szintre emelhesd a stratégiád! Idén bővített, frissített verzióval a korábbiakhoz képest.

BÓNUSZ #3

Megkapod ajándékba a Profi márkaépítő Instaprofil előadásom videós felvételét (27 perc), melyben lépésről lépésre, példákkal tarkítva bemutatom, hogyan rakd össze olyan profin az Instaprofilodat, hogy ha egy új látogató odatéved, tutira rákattintson a Követem gombra. Az eddigi visszajelzések alapján ez a videó önmagában aranyat ér!

BÓNUSZ #4

Meglepetések hada vár az új My Content Book csomagban! Csupa olyan "finomság", amik segítségedre lesznek a tervezésben és hozzájárulnak a kreatív folyamatokhoz. Egyelőre még nem szeretném lelőni őket, hogy a csomag kibontása igazi varázslatos élmény lehessen, pedig már nagyon izgatottan várom, hogy mit fogsz hozzájuk szólni! 🙂

BÓNUSZ #5

Videós, írásos és csoportos segítség a tervezéshez és a tervező használatához: Nem szeretném elengedni a kezedet a My Content Book megvásárlása után sem, ezért létrehoztam a My Content Book Club-ot, ahol több tervezős videó és infó is vár egy klassz közösséggel, akikkel megoszthatod a tapasztalataidat, illetve készítettem egy "térképet" is hozzá, ami abban segít, hogy miként aknázhatod ki a tervezőben rejlő lehetőségeket.

BÓNUSZ #6

Közös tervezés csak MCB Club tagoknak: A terveim között van számos (egyelőre) online rendezvény, melyeket kifejezetten My Content Book tulajdonosoknak szervezek. 2022-ben szeretnék több közös online tervezést, hogy átbeszélhessük a tapasztalataitokat, kérdéseiteket. Ezek a lehetőségek kizárólag azok számára lesznek elérhetőek, akik megvásárolták a tervezőmet, hiszen a programok során biztosan szükség lesz rá!

BÓNUSZ #7 (opcionális)

Hatásos Hashtagek e-book: Találd meg a leghatásosabb hashtageket a vállalkozásod számára és növeld az elérésedet Instagramon!

Biztosan benned is felmerült már a kérdés, hogy mire jók a hashtagek, hogyan kell ezt jól csinálni, milyen nyelven használd őket, jó-e az ékezetes verzió és még millió más kérdéskör. Ebben az e-bookban ezeket a kérdéseket válaszolom meg, és azokat is, amik még meg sem fordultak a fejedben a #-ek kapcsán, viszont hozzásegítenek az eredményes Instagram kommunikációhoz. Az anyaghoz videó is készült, ami a hashtag-kutatás folyamatában segít képernyőfelvételek segítségével, hogy pontosan tudd követni a lépéseket, illetve kitölthető részeket is találsz benne, hogy egyből neki tudj kezdeni a hashtag-stratégiád összeállításának. Kizárólag általam tesztelt és működő módszerek kerültek bele, így garantáltan javulni fog az elérésed! További információt itt találsz róla: KATT IDE.

BÓNUSZ #8 (opcionális)

Instagram Sikerrecept online kurzus: Nem a méret a lényeg!

Ha te is azt érzed, hogy akármit teszel, nem növekszik az oldalad, nem jönnek reakciók, nem épül a közösség, pedig szerinted már mindent megpróbáltál, akkor ez a kurzus éppen neked készült. Lépésről lépésre vezetlek végig az Instagram sikerhez vezető úton és megtanítom, hogyan építs erős márkát és aktív közösséget. A kurzus végére képes leszel összerakni a saját Instagram stratégiádat, rendben lesznek a márkád alapjai, tisztábban látod, hogy kinek, miről, mennyit és hova fogsz kommunikálni. Ha alkalmazod a kurzusban tanultakat, beépíted őket a mindennapjaidba és ezek mentén tudatosabban kezdesz el kommunikálni, meglátod, be fog indulni az oldalad és jönni fognak az eredmények is! A kurzusról bővebben itt olvashatsz: KATT IDE.

BÓNUSZ #9

AJÁNDÉK ÉV- ÉS HÓNAPTERVEZŐ ONLINE WORKSHOP 2022. JANUÁR 2-ÁN, melynek felvétele visszanézhető akkor is, ha élőben lemaradtál róla!

Gyakran hallom a vásárlóimtól, hogy nem kezdték el használni a tervezőjüket, mert nem mernek beleírni vagy nem tudják, hogyan álljanak neki. Indítsuk együtt az évet egy online workshopon, ahol élesben kezdjük el kitölteni a My Content Book-ot! Bemutatom, hogy én miként tervezem a tartalmaimat, illetve felvázolok még jópár ötletet a használatára. Ha már régi motoros vagy, akkor is ajánlom ezt az alkalmat, mert együtt mindig könnyebb belevágni a tervezésbe, nagy löketet adhat az évkezdéshez és te is megoszthatod a tapasztalataidat a Tudatos Tervezőtársakkal! 🙂 - Már visszanézhető a csoportban!


Csatlakozz a büszke My Content Book tulajdonosok közé és tarts velem 2022-ben, hogy a következő szintre emeljük a márkádat!

Stratégiai tervező

csomag

 • My Content Book 30.000,-
 • több mint 800 egyedi matrica 8900,-
 • meglepetés ajándékok hazai kisvállalkozóktól és tőlem 73.700,-
 • letölthető és nyomtatható oktatóanyagok és munkafüzetek 29.000,-
 • Profi márkaépítő Instaprofil videós előadásom 23.000,-
 • csatlakozás a My Content Book közösséghez felbecsülhetetlen 🙂
 • Hatásos Hashtagek e-book 37.000,-