Üdvözöllek a Tudatos Tervezők között

Gratulálok! Máris egy lépéssel közelebb vagy ahhoz, hogy Tudatos Tervezővé válj. Alig várom már, hogy kezdődjön a közös kalandunk és kezedbe foghasd a Content Book-odat, de addig is találkozzunk a MCB Club-ban, a zárt Facebook csoportunkban, amit ide kattintva érsz el.

Közben az email fiókodban pár percen belül landol egy levél, melyben az online, azonnal elérhető bónuszokat találod.

Amíg erre vársz, van itt még néhány dolog, amit érdemes megnézned! 🙂

(Ha nem érkezik meg hozzád a levél néhány percen belül, nézd meg a SPAM és a Promóciók mappákat is, hátha oda kalandozott el, és ha megvan, húzd át az elsődleges mappába, hogy innentől kezdve oda menjenek a leveleim. Ha egyik helyen sem találod, írj nekem a hello@socialight.hu-ra egy email-t és utánanézek, hogy mi lehet a gond.)

3 lépés, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni a megvásárolt csomagodból és a My Content Book-ból:

Nézd vissza az Évindító Online Workshop felvételét!

Ezen a workshopon velem és Tudatos Tervezőtársaiddal együtt fedezheted fel a Content Book-odat. A videóban bemutatom a tervező használatát és számos tippet adok ahhoz, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni belőle. Ha ötleted sincs, hogy állj neki a tervezésnek, ez a felvétel nagy segítség lesz számodra, de akkor is profitálhatsz belőle, ha megvan a saját rendszered, de kíváncsi vagy, én hogyan csinálom és mire lehet még használni a tervezőt. Az Évindító Online Workshop felvételét megtalálod a bónuszokat tartalmazó emailben. Ezt a levelet mentsd el későbbre egy mappába, címkézd fel vagy csillagozd meg, hogy könnyen megtaláld.

Csatlakozz a Facebook csoporthoz és légy aktív tagja!

Rendszeresen osztok meg itt inspiráló és emlékeztető tartalmakat, hogy a tervezés és az ehhez kapcsolódó eszközök beépüljenek a mindennapokba. Gyere a Club-ba, nézz szét a posztok között, mutatkozz be a welcome poszt alatt és kapcsold be az értesítéseket, hogy ne maradj le a legfrissebb tartalmakról!

Tervezd be, hogy mikor fogod feldolgozni a bónusz anyagokat!

Bizony a tanulást is érdemes betervezni, különben a sok hasznos információ a virtuális fiókban marad, pedig lehet, hogy épp Halász Dóri előadása vagy a Tökéletes Instaprofil checklist átnézése adna egy újabb szikrát a vállalkozásod fejlesztéséhez és az online kommunikációdhoz. Írd be most a naptáradba, hogy mikor fogsz ezzel foglalkozni!

Szólj a Business Bestie-jeidnek is!

Van olyan vállalkozótársad, barátod, barátnőd, aki hasonlóan imád kézzel írni, odavan a csodaszép papírárukért, ráadásul ráférne egy kis rendszerezettség is? Küldd el neki a mycontentbook.hu linket és mesélj a My Content Book-ról! Együtt még jobb lesz felfedezni a tervező használatát és a Club-tagságot!

Ha jöhet egy kis extra szikra

Addig is ha inspirálódnál és szívesen tanulnál márkaépítésről, social media kommunikációról, kövess az oldalaimon: