Sikeresen jelentkeztél

Üdvözöllek a Tudatos Tervező leszek! minikurzuson! Máris egy lépéssel közelebb vagy ahhoz, hogy Tudatos Tervezővé válj. Alig várom már, hogy kezdődjön a közös kalandunk, de addig is találkozzunk a minikurzus Facebook csoportjában, amit ide kattintva érsz el. Közben az email fiókodban pár percen belül landol egy levél, melyben minden fontos információt megtalálsz a programról. Amíg erre vársz, van itt még néhány dolog, amit érdemes megnézned! 🙂

(Ha nem érkezik meg hozzád a levél néhány percen belül, nézd meg a SPAM és a Promóciók mappákat is, hátha oda kalandozott el, és ha megvan, húzd át az elsődleges mappába, hogy innentől kezdve oda menjenek a leveleim. Ha egyik helyen sem találod, írj nekem a hello@socialight.hu-ra egy email-t és utánanézek, hogy mi lehet a gond.)

3 lépés, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni a minikurzuson való részvételből:

Írd be a naptáradba, hogy november 14-18. között tart a program!

A program alatt lehetőséged lesz a csoport erejét kihasználva, a megvalósítótársaddal egymást motiválva megoldani a napi feladatokat. Ehhez mindenképpen jelöld meg a naptáradban ezt az 5 napot, hogy tudd, ezzel is kell majd foglalkoznod aznap. Van annak valami varázsa, extra energiája, ha egy programot élőben követsz végig és nem egy héttel később kezdesz bele. Használd ki ezt a lehetőséget!

Csatlakozz a Facebook csoporthoz és légy aktív tagja!

Mutatkozz be a csoportban a megfelelő poszt alatt, foglalkozz a napi feladatokkal, kommentelj és bátorítsd a megvalósítótársadat. Kapcsold be az értesítéseket is a csoportban, hogy aktívan követni tudd a programot.

Figyeld az email fiókodat a friss infókért!

Minden reggel 7 órakor email-t küldök a napi tananyagról és feladatról, ami a minikurzus Facebook csoportjában lesz elérhető. Így biztosan nem maradsz le semmiről.

Szólj a Business Bestie-jeidnek is!

Van olyan vállalkozótársad, barátod, barátnőd, aki hasonló nehézségekkel küzd és érdekes lehet neki ez a minikurzus? Küldd el neki az alábbi linket és hívd meg őt is a programra! Együtt könnyebb! 🙂

Ha jöhet egy kis extra szikra

Addig is ha inspirálódnál és szívesen tanulnál márkaépítésről, social media kommunikációról, kövess az oldalaimon: